Stickam

Е онлајн разговор сајт Stickam. Omegle се наоѓа помеѓу и други слични сајтови. Stickam понекогаш е нарекуван како единствена група. Голем број на луѓе и нови разговор со пријателите онлајн камера разговор платформа.

Stickam Својства

Овој веб-сајт убава интерфејс и во рамките на сајт нуди разговор со различни апликации. Ако сакате да се поврзете со вашите пријатели на Фејсбук, а вие момци онлајн нуди слободен разговор.

А заедница или лични соби. Многу одалечена пријател да разговарате во текот stickam omegle.name со и без наплата на вас. Обезбедува безбедноста на вас Stickham. Тоа ви овозможува да се извлечат од разговор ќе ве вознемири и да бара од вас, нив во управувањето на сајтот.

Omegle сличен сајт Stickam,

* Експлицитно SE * моменти, сепак содржина, голотија и сајбер-малтретирањето / забранува несоодветно однесување ѕ * ch како демнат.

* Старосната граница е +18 годишна возраст може да имаат разговор со некој на сајтот.

Stickam Зошто е затворено.

Ти благодариме и збогум

Ние во Stickam сме многу тажни да објавиме дека stickam.com сега officiallyclosed. Ние сме многу благодарни на сите членови на Stickam и гледачите, на сите бендови и уметници, на радио станиците и емисии, и елен. Ви благодариме на сите за составување на оваа прекрасно место за седум години.

Stickam Персонал

Ажурирање: Stickam затворени март 1, 2013. Omegle е Stickam зошто е затворено. Можете да ги прочитате сите информации на вики.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stickam

3 размислувања за "Stickam

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *