Chatango

Спроведување на навремено пораки и слични вистинска преку Chatango за апликации, им дава бесплатни услуги е разликата. Преку Chatango разговор апликација како универзални и бесплатна регистрација на приватни соби, може да имаат корист од услугата mahdis. Ако само интернет страница, корисниците може да одговори на вашите прашања во навремено вистински разговори, може да им даде на корисникот додаток.

Ова ви обезбедува со единствена онлајн инфраструктура и Leighann систем се, пријател на возрасна група и областа во која живеете ви обезбедува со можност да ви овозможи да се добие. Ова е основниот интерфејс многу еден услов сериозни употреба само многу Leighann е едноставна.

Приватен виртуелни простории за разговор во близина на универзална и групни разговори, кои можат да бидат премногу лесно во овој систем може да бидат поставени на веб-сајт што сакате. Групата разговори, Фејсбук, Мојот простор, можете да го извршите на прес-сајтови како социјални погодности.

Тоа би можело да биде од интерес: слободен камера разговор CHATANGO

Блог или сајт сопственици може лесно оваа апликација може да се одржи на нивните сајтови. Откако ќе залепите предвидени HTML кодот на вашиот сајт, тогаш ќе се идентификуваат еден тим може да се освежи во места, Leighann, можете да го смените дизајнот на екранот како што сакате.

Приватен виртуелни простории за разговор Chatango : Услуга Chatango е да се спореди со другите ОН Leighann провајдери сега е и вистината не е многу. Разговорот започна сосема нов провајдер за да им служи на потрошувачката расте, своите конкуренти, во прилог на она што се случи во шансите тесни преглед ќе имаат можност да.

Со користење на оваа практика, што е многу практичен и брз состојба на системот може да се види како пријател. Реал граѓани со многу основни еден да се наведе дека донесувањето на mahdis систем, во прилог на социјалните сајтови вклучувајќи ги Управниот и доведува до ситуација може да биде толку симпатична.

Една мисла на "Chatango

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *